null

CROSSLAND X.

Opel Crossland X kombinerer det beste fra to klasser: Tøft utseende som en SUV kombinert med det du trenger i en smart og fleksibel bil til hverdagsbruk. Skarp og kompakt utvendig kombinert med god plass og fleksible løsninger innvendig. Legg til to-farget lakk og et utseende som kombinerer en tøff SUV med en smart bybil - da får vår nye Crossland X.
null

GRANDLAND X.

Opel Grandland X byr på rikelig med plass både til passasjerer og bagasje, og kombinerer SUVens røffe utseende med praktiske løsninger og lastet med teknologi. Bilen er utstyrt for å sørge for å ivareta både sikkerhet og komfort, både for fører og passasjerer. Adaptiv fartsholder med fotgjengeroppdagelse og automatisk nødbrems, oppdagelse og varsling om fører blir trøtt eller sliten, 360 graders kamera og avansert parkeringsassistent er noen av eksemplene.
null

MOKKA X.

Opel Mokka X har vært en suksess i Norge, siden den ble lansert. Nå har vi også et kjempegodt tilbud på Mokka X. Kjøp en utstyrspakke med vinterhjul, automatgir og metallic lakk til kun kr 14.900,-, og spar opptil kr 26.100,-.
Denne hjemmeside benytter cookies for å
forbedre brukeropplevelsen. Les mer om
cookies
.